Skip to main content
test

Alajärven kaupungin sivistyspalvelut julistaa uudelleen haettavaksi 9.11.2023 alkaen toistaiseksi

Perusopetuksen ja lukion tuntiopettajan (kuvataide) tehtävän, sijoituspaikka Alajärven yläkoulu ja Alajärven lukio

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen pätevyys. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.
Työpaikkamme on savuton.

Hakemus tulee jättää 24.9.2023 ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 ALAJÄRVI. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta

Lisätietoja:
Alajärven yläkoulun rehtori Vesa Kantola p. 044-2970 433, vesa.kantola@alajarvi.fi
Alajärven lukion rehtori Marko Timo p. 044-4659 450, marko.timo@alajarvi.fi

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alajärven yläkoulun rehtori Vesa Kantola p. 044-2970 433, vesa.kantola@alajarvi.fi
Alajärven lukion rehtori Marko Timo p. 044-4659 450, marko.timo@alajarvi.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Sivistystoimi

Aitoa elämää Aaltojen keskellä

Alajärven kaupunki on Etelä-Pohjanmaan Järviseudun kaupankäynnin ja koulutustoiminnan seutukaupunkikeskus. Alajärveä ympäröivät kauniit vesistöt ja keskustaajama tarjoaa läpileikkauksen Alvar Aallon tuotannosta – aina nuoren arkkitehtiylioppilaan ensimmäisestä julkisesta rakennuksesta ”valkoisen kauden” kautta arkkitehtitoimiston viimeiseen luomukseen. Tästä tulee myös kaupungin slogan ”Aitoa elämää Aaltojen keskellä”.

Kaupunki takaa kaikille monipuoliset vapaa-aika ja harrastusmahdollisuudet kulttuuri- ja liikuntapalveluiden saralla. Kaupungin vapaa-aikatoimi, kansalaisopisto sekä paikkakunnalla toimivat useat urheiluseurat ja järjestöt tuottavat aktiivisesti toimintaa kaikenikäisille. Tämän lisäksi kulttuurinälkäisille Alajärveltä löytyy Etelä-Pohjanmaan alueellinen vastuutaidemuseo, Nelimarkka-museo. Nelimarkan jalan jäljissä taiteelliset ensiaskeleet voi ottaa taidekoulu Eerossa. Musiikin ystäviäkään ei olla unohdettu, Alajärven musiikkiopisto järjestää taiteen perusopetusta musiikin laajan oppimäärän mukaisesti.

Asukkaiden hyvinvointiin on investoitu viime aikoina runsaasti liikuntapaikkarakentamisella. Pesäpallostadionin, yleisurheilukentän ja tennishallien rinnalle on noussut jäähalli, pallohalli, uimahalli, kuntosali ja uusimpana monitoimihalli, jotka liikuttavat viikoittain satoja urheilijoita, asukkaita ja muita käyttäjiä. Kaupungin kuntorata palvelee liikkujia ympärivuotisesti ja täyspitkä frisbeegolfrata houkuttelee golfaajia kauempaakin. Ulkoilureittejä ja niihin kuuluvia taukopaikkoja on viime vuodet paranneltu ahkerasti ja näiden varrella voi patikoida, hiihtää, suunnistaa tai vaikka meloa. Lisäksi uimarantoja ja vesistöalueita on kunnostettu palvelemaan kuntalaisia ja kesävierailijoita.

Tervetuloa Alajärvelle!


Osoite: Kaupintie 7, 62900 Alajärvi

Rekommenderade jobb