Skip to main content
test
PERUSOPETUKSEN JA MUSIIKKIOPISTON LYHYTAIKAISET SIJAISUUDET - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka haluaisi kartuttaa kokemusta perusopetuksessa?

Haemme Järvenpään perusopetukseen ja musiikkiopistolle lyhytaikaisia sijaisia keikkatyöhön.

Järvenpää tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista perusopetuspalveluista. Järvenpäässä on tällä hetkellä kuusi alakoulua, yksi yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua ja lukio. Perusopetuksessa on tällä hetkellä noin 4400 oppilasta.

Sijaisena pääset tutustumaan useisiin yksikköihin sekä kartuttamaan kokemusta tai kehittämään lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi opetuksen parissa.

Emme vaadi Sinulta alan koulutusta, mutta katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen opetustehtävissä. Perusopetuksen sijaiselta odotetaan täysi-ikäisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä mukautua erilaisiin työyhteisöihin, aktiivisuutta, ryhmänhallintataitoja sekä täsmällisyyttä. Pääasia kuitenkin on, että Sinulla on aktiivinen ote työhön, sekä halu oppia uutta.

Kaikilla kouluilla noudatetaan koko perusopetuksen kattavaa Järvenpään kaupungin yhteistä opetussuunnitelmaa. Tarkempaa tietoa kouluista löytyy Järvenpään kaupungin perusopetuksen sivuilta.

Lyhytaikaisia sijaisuuksia Järvenpäässä

perusopetuksen opettajille

koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajille

Keski Uudenmaan Musiikkiopiston opettajille.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja KVTES:n mukaan.

Kun olet jättänyt hakemuksen, varaathan itsellesi haastatteluajan paluuviestissä tulevan kalenterilinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Resina Rekrytointi ja sijaisvälitys resina@jarvenpaa.fi.

Ennen haastattelua voit tilata sähköisen rikosrekisteriotteen. Tämän linkin kautta pääset tilaamaan sen: https://asiointi2.oikeus.fi/oikeusrekisterikeskus/#/

Tutustu työnantajaan
  • Järvenpään kaupunki
  • Työpaikka
  • jake-421
  • 1.9.2012 - 31.12.2024 23:59
  • UusimaaKunta

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb