Perusopetuksen laaja-alainen erityisopettaja - Ylitornion kunta

Perusopetuksen laaja-alainen erityisopettaja

Ylitornion kunnan sivistystoimessa on haettavana määräaikainen perusopetuksen laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus ajalle 9.8.2019-31.7.2020.
Viran sijoituspaikkana on Ainiovaaran yhtenäiskoulu.

Ainiovaaran peruskoulu on juuri saneerattu yhtenäiskoulu ja sieltä löytyvät modernit ja viihtyisät työtilat sekä kattava opetusvälineistö. Ylitornion kunta ja koko Tornionlaakson alue vaaroineen ja vesistöineen tarjoavat puhtaan luonnon ohella erinomaiset puitteet mukavalle asumiselle ja monipuoliselle harrastamiselle.
Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Pätevyysvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioon voidaan ottaa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Koeaika on 3 kk.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kopiot tutkintotodistuksista. Hakuaika päättyy 21.6.2019 klo 15:00.
Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Rehtori Jouni Vuontisjärvi p. 040-8472172
Sivistysjohtaja Petri Pasanen p. 0400244278

Sivistystoimi
Osoite: Ylitornio

Ylitornio on n. 4 100 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan