Skip to main content
test
Perusopetuksen lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus - Riihimäen kaupunki

Haemme Harjunrinteen koululle äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria (vakanssi 4712) 1.8.2022 alkaen.

Perusopetuksen lehtorin tehtäviin kuuluu äidinkielen ja kirjallisuuden opetusta 7. - 9. luokille. Tehtävään voi sisältyä myös luokanvalvojuus. Arvostamme aktiivista työotetta, yhteistyötaitoja sekä kokemusta yläkoulun opettajan tehtävistä. Lisäksi katsomme eduksi digipedagogiikkaan liittyvän osaamisen.

Harjunrinteen koulu on noin 530 oppilaan peruskorjattu 6. - 9. luokkien yläkoulu. Koulullamme on moderni opetusteknologinen laitteisto.

Hakijalla tulee olla opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 24.5.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kari Hämäläinen, puh 040 330 4550 kari.hamalainen(at)riihimaki.fi. Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb