Perusopetuksen lehtori, ma, fy,ke - Askola kunta

Perusopetuksen lehtori, opetettavat aineet matematiikka, fysiikka ja kemia 1.8.2021 lukien.

Askolan koulussa, yläkoulussa on 250 oppilasta, koulun yhteydessä toimivassa uudessa alakoulussa on oppilaita noin 170. Henkilöstöä on yhteensä 50.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja, digiosaamista, aktiivista ja osallistuvaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 30.7.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan hakijan löytyessä. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja

http://www.peda.net/veraja/askola/lu/esittely

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kaija Impola-Peltomaa p. 040-7109167 tai etunimi.sukunimi@eduaskola.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi, Askolan koulu

Askola on noin 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.


Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Rekommenderade jobb