Skip to main content
test
Perusopetuksen lehtori (ma, fy, ke) - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki julistaa haettavaksi määräaikaista täyttämistä varten perusopetuksen lehtorin (2128, matematiikka, fysiikka, kemia) viransijaisuuden 8.8.2022 - 16.1.2023 Alahärmän yläkoulussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 1998/986 5 §:n mukainen aineenopettajan kelpoisuus opetettavissa aineessa. Oppitunneista noin puolet on matematiikkaa. Valmius luokanvalvojan tehtävään on suotavaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse em. osoitteeseen.

Hakuaika päättyy 20.5.2022 klo 9.00.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jari Salminen, jari.salminen(at)edukauhava.fi, p. 044 483 4280

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Koulukuja 5, 62300 Härmä

Rekommenderade jobb