Skip to main content
test
Perusopetuksen lehtorin (MA,FY,KE) virka - Nivalan kaupunki

Nivalan kaupungin kasvatus- ja koulutuspalveluissa on avoinna

Perusopetuksen lehtorin virka (matemaattiset aineet: MA ja FY ja KE)

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (KelpoA 986/1998) mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aitoa kiinnostusta opetuksen kehittämiseen sekä yhteistyökykyisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tietoteknistä osaamista ja uuden opetussuunnitelman tuntemusta.

Viran sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa Niva-Kaijan koulu (vuosiluokat 7-9).

Tehtävän palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaisesti.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä rikosrekisteriote ja lääkärintodistus tehtävän hoidon terveydellisistä edellytyksistä ehdolla, että muutoin valinta raukeaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa ja samalla jätettävä kopiot
tutkinto- ja työtodistuksista.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postittamalla hakemuksen os. Nivalan kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 85501 NIVALA. Kuoreen tunnus: Perusopetuksen lehtori, matemaattiset aineet

Haku päättyy keskiviikkona 31.8.2022 klo 14:00

Nivalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.nivala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Niva-Kaijan koulun rehtori p. 040 3447488

Lisätietoja

Nivalan kaupunki, Kasvatus- ja koulutuspalvelut

Noin 10.400 asukkaan Nivala on viihtyisä pikkukaupunki. Palvelut toimivat ja harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Apua saa tarvittaessa, elämä on turvallista ja ympäristöstä pidetään huolta. Nivalalaiset saavat toimeentulonsa teollisuudesta, palveluista ja maataloudesta. Sijaintimme on erinomainen: taajamassa risteävät Kokkola-Kajaani ja Iisalmi-Kalajoki valtatiet sekä Iisalmi-Ylivieska rautatie.


Osoite: Kalliontie 15, 85500 Nivala

Rekommenderade jobb