Perusopetuksen lehtorin virka

PERUSOPETUKSEN HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN LEHTORIN VIRKA

Haemme perusopetuksen historian ja yhteiskuntaopin lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Viran sijoituspaikka on Juhani Vuorisen koulu (vl. 7-9) Kannuksen koulukeskuksessa. Koulussamme on tulevana lukuvuonna 178 oppilasta. Koulukeskuksessa toimii myös lukio. Lukiossa on 106 opiskelijaa. Opettajia koulukeskuksessa on yhteensä 28.

Virkaan kuuluu historian ja yhteiskuntaopin opettaminen perusopetuksessa. Opetusta on myös lukiossa.
Arvostamme kokemusta sähköisten oppimisympäristöjen käytöstä sekä yläkouluikäisten opetuksesta. Pidämme tärkeänä myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta osallistua koulun ja opetuksen kehittämiseen. Virkaan kuuluu myös luokanohjaajana toimiminen.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Virka täytetään 1.8.2021 alkaen toistaiseksi ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 12.4.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Sakari Typpö, puh. 044 4745 420, sakari.typpo@edu.kannus.fi

Kannuksen kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetuspalvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Suggested jobs