Skip to main content
test
Perusopetuksen luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetuspalveluissa on haettavana määräaikainen vuosiluokkien 1-6 päätoiminen tuntiopettaja ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Sijoituskouluna Vuorenmäen koulu.


Tehtävänä on toimia resurssiopettajana 1.-6.-luokkalaisten oppilaiden oppimisen ja koulunkäynnin tukena. Opetustunnit 26.

Oletko joustava, yhteistyökykyinen ja lasten kanssa työskentelystä innostunut?
Haemme joukkoomme resurssiopettajaa työskentelemään joustavien opetusjärjestelyiden toteuttamisessa yhteistyössä luokanopettajien kanssa.

Hakijalta toivotaan valmiutta opettaa kaikkia alakoulun oppiaineita. Resurssiopettajan työn tukena ovat rehtori, 3 luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja sekä koulunkäyntiavustajat. Työympäristönä viihtyisä koulu ja järvimaisemat.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkaa haetaan Kuntarekryn kautta18.5.2022 klo 15.00 mennessä.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää mukaan hakemukseen.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/vkl2
http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vuorenmäen koulun rehtori Anne Seppänen p. 044 7813740
anne.seppanen@orimattila.fi

Lisätietoja

Vuorenmäen koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Salmelantie 222, 16200 Artjärvi

Rekommenderade jobb