Skip to main content
test
Perusopetuksen luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetustoimessa julistetaan haettavaksi määräaikainen perusopetuksen luokanopettajan virka 8.8.2022-31.7.2023, sijoituskouluna Myllylän koulu.

Myllylän koulu on kaksisarjainen alakoulu, jossa toimivat perusopetuksen luokat 1-6 sekä tulevana lukuvuonna 3 erityisluokkaa. Oppilasmäärä on n. 250 oppilasta. Yksikössä on myös varhaiskasvatuksen esikoulutoimintaa. Koulumme on vahva ja välittävä yhteisö, jossa tehdään työtä yhdessä yhteen hiileen puhaltaen. Yhteisopettajuus on arkipäiväinen toimintatapamme. Tärkeitä arvojamme ovatkin yhteisöllisyys, oppilaan kohtaaminen sekä kansainvälisyys. Mottomme on: Joka oppijalle mahdollisuus.

Haemme joukkoomme joustavaa, innostunutta ja yhteistyökykyistä luokanopettajaa.

Hakijalta toivotaan valmiutta toimia alkuopetuksessa sekä kiinnostusta opettaa kaikkia alakoulun luokka-asteita. Luokanopettajan työn tukena ovat rehtori, 11 luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja, erityisluokanopettajia sekä koulunkäyntiavustajia.

Virkojen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika 5 kuukautta.

Virkaa haetaan Kuntarekryn kautta 31.7.2022 klo 21.00 mennessä.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi
https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/mkl

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Myllylän koulun rehtori Kati Helviö
p.0405680985
kati.helvio@orimattila.fi

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointitoimiala, Opetuspalvelut, Myllylän koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Seulakuja 10, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb