test
Perusopetuksen matemaattisten aineiden lehtori, Kinnarin koulu - Träskändä stad

­­Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innokas ja idearikas opetuksen ammattilainen, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun uusi MATEMAATTISTEN AINEIDEN LEHTORI?

Kinnarin koulu on Järvenpäässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä oleva n. 900 oppilaan yhtenäiskoulu esikoulusta yhdeksänteen luokkaan. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja vanha 100 -vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020.

Haemme nyt joukkoomme uutta matemaattisten aineiden opettajaa. Hakijalta odotamme positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden aineenopettajien tai luokanopettajien kanssa. Lisäksi hakijalla tulee olla halua kehittää yhteisopettajuutta ja opettaa joustavia opetusryhmiä.

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen opettajan kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen "ilolla ja yhdessä" on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi.

Järvenpään kaupungissa on käytössä vuosittain neuvoteltava, toimiva työnvaativuuden arviointiin perustuva korvausjärjestelmä opettajille.

Matemaattisten aineiden lehtorin virka on vakituinen ja alkaa 1.8.2022. Hakuaikaa on 3.2.2022 klo 15 asti.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Päivi Oinasmäki, p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme peruskoulun matemaattisten aineiden opettajan kelpoisuutta (kahden peruskoulussa yhteisenä oppiaineena opetettavan matemaattisen aineen MA FY tai MA KE kelpoisuus ) henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
  • Sopimusala OVTES
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä
  • Koeaika 6 kk
  • Rikostaustaote esitettävä
  • Lääkärintodistus esitettävä
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Päivi Oinasmäki, p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb