Skip to main content
test
Perusopetuksen opettaja - Kimitoöns kommun

Kemiönsaaren kunta hakee sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan, erityisluokanopettajan ja erityisopettajan eripituisiin sijaisuuksiin Taalintehtaalle ja Kemiöön.

Sijaiseksi ilmoittautuneeseen hakijaan ollaan yhteydessä 2 viikon kuluessa hakemuksesta haastattelun merkeissä. Mikäli teet Kemiönsaaren kunnassa jo sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät myös järjestelmästä.

Hakija huolehtii itse hakemuksensa käytettävyydestä ja päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Katsomme eduksi perusopetuksen opettajakelpoisuuden ja työkokemuksen, mutta otamme huomioon myös alaa opiskelevat hakijat. Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Kemiönsaaren keskuskoulu, Marja Vasama, marja.vasama@kimitoon.fi, 044 042 5675
Taalintehtaan koulu, rehtori Merja Salomaa, merja.salomaa@kimitoon.fi, 040 579 1839

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kemionsaaren-kunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kemiönsaaren keskuskoulun ja Taalintehtaan koulun rehtorit

Lisätietoja

Kemiönsaaren kunta, Sivistysosasto

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta Varsinais-Suomessa. Haluamme yhdessä edistää kunnan elinvoimaisuutta ja kuntalaisten hyvinvointia. Pienen kunnan etuna on palveluiden lähestyttävyys ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa on mutkatonta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä keskellä merellistä ja kaunista luontoa.

Kemiönsaaren kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vretantie 19, 25700 Kemiö
Kemiönsaaren kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb