Skip to main content
test
Perusopetuksen oppilaanohjaaja - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Haemme opetuspalveluihin perusopetuksen oppilaanohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Hyökkälän koulu. Haemme oppilaanohjaajaa, jolla on halua tiiviiseen yhteistyöhön koulun toisen oppilaanohjaajan kanssa ja kykyä oppilaanohjauksen kehittämiseen sekä innostusta oppilaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Hyökkälän koulu on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu Tuusulan Hyrylässä. Päivittäisen työmme keskiössä on laadukkaan opetuksen tarjoaminen ja oppilaiden hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Oppilaanohjausta on kelpoinen antamaan henkilö, jolla on ammatillisten tai yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus ja vähintään 35 opintoviikon laajuiset oppilaanohjaajan opinnot tai 11 §:ssä säädetty kelpoisuus. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus Primus- ja Kurre -ohjelmien parissa työskentelystä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3820,69 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista lisää aiemman työkokemuksen perusteella. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Janne Leivo, p. 040 314 3283 tai sp. janne.leivo@tuusula.fi.

Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 6.2.2023 klo 16.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-4407
  • 23.1.2023 - 6.2.2023 16:00
  • KuntaTuusulaUusimaa

Yhteystietomme

rehtori Janne Leivo, p. 040 314 3283 tai sp. janne.leivo@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb