Skip to main content
test

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa PERUSOPETUKSEN TUNTIOPETTAJALLE (LUOKAT 1-6) ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Tehtävänä on opettaa 1. vuosiluokkaa Hillatien koulussa. Opetustunteja on viikossa 26. Toivomme hakijalta vahvaa pedagogista osaamista, myönteistä ja aktiivista asennetta sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Hakijan eduksi katsotaan erikoistuminen esi- ja alkuopetukseen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 29.6.2022 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 444743) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä PERUSOPETUKSEN TUNTIOPETTAJA 1 LK.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Työnantajalla on käytössä henkilöstön hyvinvointietu ePassi 200 €/kalenterivuosi 1.1.2022 lukien edellytysten täyttyessä (kaupunginhallitus 1.10.2018 § 277, 11.10.2021 § 349). Kemijärven kaupungin henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää Pyhätunturin juurella, hotelli Kultakeron alapuolella sijaitsevaa lomaosaketta edullisin vuorokausihinnoin.

Luokkien 1-6 tuntiopettajan tehtävä on haettavana uudelleen siten, että aikaisempaan hakuun toimitetut hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perusopetuksen ja lukion rehtori Ilpo Tervonen p. 040 5891342 tai ilpo.tervonen@kemijarvi.fi.

Lisätietoja

Perusopetus- ja lukiokoulutus palvelut

Hieman alle 7200 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.


Osoite: Hillatie 6, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb