Skip to main content
test
Perusopetuksen tuntiopettaja (oppilaanohjaus) - Riihimäen kaupunki

Haemme hankerahoituksella opinto-ohjaajaa maahanmuuttajataustaisten oppilaiden ohjaukseen Riihimäen yläkouluille ajalle 8.8.2022 - 31.7.2024.

Riihimäellä lukuvuosien 2022 - 2024 aikana kehitetään toimintatapoja, joilla tuetaan maahanmuuttotaustaisten oppilaiden siirtymistä 2. asteelle. Tavoitteena on ehkäistä opintojen keskeytymistä tai tutkinnon vaihtamista tehostetulla oppilaanohjauksella ja jatko-opintomahdollisuuksien kartoittamisella perusopetuksen aikana.

Edellytämme opinto-ohjauksellisten toimintatapojen ja periaatteiden tuntemusta, kiinnostuneisuutta sekä osaamista nuorten ja heidän vanhempiensa parissa tehtävästä työstä, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Luemme eduksi projektinhallinnan osaamisen.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä täytetään lukuvuodeksi 2022-2023.

Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä alkaa 8.8.2022, koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 31.7.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kari Hämäläinen, kari.hamalainen(at)riihimaki.fi. Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Harjunrinteen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 3, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb