Perusopetuksen tuntiopettaja, resurssiopettaja - Orimattilan kaupunki

Perusopetuksen tuntiopettaja, resurssiopettaja - Orimattilan kaupunki

Perusopetuksen tuntiopettaja (26 vuosiviikkotuntia) ajalle 7.8.2019 - 30.5.2020. Tehtävänä on toimia resurssiopettajana monipuolisissa tehtävissä vuosiluokilla 4 - 9. Oppitunneista noin 2/3 on alakoulun opetusta esimerkiksi samanaikais- ja rinnakkaisopettajana. Noin kolmannes oppitunneista on yläkoululaisten opettamista ja ohjaamista esimerkiksi kotitehtävien tekemisessä ja kokeisiin valmistautumisessa. Tehtävät suunnitellaan jaksoittain (4 jaksoa lukuvuodessa), mutta elävät varmasti jossain määrin viikoittain ja jopa päivittäin. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat luokanopettaja, erityisopettajat, oppilaanohjaaja ja koulunkäyntiavustajat.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on perusopetuksen opettajan kelpoisuus (luokanopettaja / aineenopettaja / erityisopettaja) ja palkkaperusteena on luokanopettajan hinnoittelutunnus ja opetusvelvollisuus (24 vvh).

Jokivarren koulu on noin 600 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Meillä on yleisopetuksen luokkien lisäksi 10 erityisluokkaa, joista kolmella opetus järjestetään pääosin toiminta-alueittain. Kaikilla vuosiluokilla on useita oppilaita, jotka integroituvat osittain erityisluokilta yleisopetuksen luokkiin ja päinvastoin. Odotamme opettajilta aktiivista yhteistyötä erityisesti saman luokka-asteen opettajien kesken.

Hakeminen

Virkaa haetaan Kuntarekryn kautta perjantaihin 31.5.2019 klo 15 mennessä.

Läs mer

http://www.peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/jkl
http://www.orimattila.fi

Perusopetuksen rehtori Antti Ketonen
040 726 0850
antti.ketonen@orimattila.fi

Jokivarren koulu
Adress: Viljamaantie 13, 16300 Orimattila

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Mer om arbetsgivaren