Perusopetuksen tuntiopettaja (ru,sa.en.it) - Pöytyän kunta

Perusopetuksen tuntiopettaja (ru,sa.en.it)

Haemme perusopetuksen tuntiopettajaa (ruotsi, saksa, englanti, italia, vakanssinumero 537).
Virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti, ja palvelussuhteen ehdot Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Valittavalta edellytetään monipuolista, uuden opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua opetuksen kehittämiseen. Lisäksi arvostetaan osaamista tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytössä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta.

Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset tuntiopettajan virkasuhteeseen jätetään keskiviikkoon 19.6.2019 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti KuntaRekryn sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä palvelutodistuksista toimitetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä, jolloin samalla esitetään alkuperäiset palvelu- ja opiskelutodistukset.

Jaakko Heikkilä, puhelin 050 5906733 tai sähköposti: jaakko.heikkila@poytya.fi

Yläneen yhtenäiskoulu
Osoite: Koulutie 14, 21900 Yläne

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan