Perusopetuksen valmistavan opetuksen opettaja - Suomussalmen kunta

Suomussalmen kunta jatkaa yläluokkien VALMISTAVAN OPETUKSEN OPETTAJAN hakua. Aiempaan hakuun tulleet hakemukset huomioidaan myös tässä haussa. Tehtävä on määräaikainen ajalla 9.8.2021 - 31.7.2022 ja sijoittuu Ruukinkankaan koululle. Opetusta on 25 tuntia viikossa.

Ruukinkankaan koulun yläluokilla on n. 200 oppilasta. Valmistavan luokan oppilaat ovat vasta maahan muuttaneita, joilla ei ole suomen kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta valmistavan luokan opettajan työstä sekä hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Edellytämme perusopetuksen luokanopettajan tai aineenopettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virkaehtosopimuksen (OVTES) mukaan ja virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ja hänen tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen vaalin vahvistamista tai viran vastaanottamista.

Hakuaika päättyy 30.7.2021 klo 15.00.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja CV tai ansioluettelo pdf-tiedostoina. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.suomussalmi.fi/perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruukinkankaan koulun rehtori Heli Manninen, 044 7773050, heli.manninen@edu.suomussalmi.fi

Lisätietoja

Suomussalmen kunta, Sivistyspalvelut

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Maakuntakeskukseen Kajaaniin on matkaa 100 km. Asukkaita kunnassa on noin 7600. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluista. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi nimettiin vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Kunta järjestää perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja varhaiskasvatuksen. Kunnan perusopetuksessa on yksi E-6 luokkien koulu ja yksi E-9 luokkien yhtenäiskoulu. Kunnan perusopetuksessa opiskelee syksyllä 2021 noin 600 oppilasta, joista Ruukinkankaan yhtenäiskoulussa 460. Lukiossa opiskelee 100 oppilasta. Kansalaisopisto toimii laajasti koko kunnan alueella. Ruukinkankaan uuden koulun rakentaminen aloitettiin toukokuussa 2020 ja uudet koulutilat otetaan käyttöön elokuussa 2022.


Osoite: Ruukinkatu 5, 89600 Suomussalmi

Rekommenderade jobb