Perusterveydenhuollon ylilääkäri

Vastuualueena perusterveydenhuollon ylilääkärillä on Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän lääkärivastaanottojen eli terveysasemien lääkäreiden esimiehenä ja senioritukena toimiminen. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään kuuluu Raahen pääterveysasema sekä Ruukin, Pyhäjoen ja Vihannin terveysasemat. Lääkärinvirkoja on terveysasemilla yhteensä 20. Erikoislääkärikouluttajana toimivia lääkäreitä on vastaanotoilla kolme ja kaksi lähiohjaajaa.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on yleislääketieteen erikoislääkäri. Muiden alojen erikoislääkäritutkinto tai erityispätevyys sekä hallinnon pätevyys ja kokemus katsotaan eduksi samoin kuin kouluttajalääkärin osaaminen ja kokemus. Työ sisältää hallintoa ja kliinistä työtä, jonka sisältö voidaan räätälöidä hakijan osaamisen mukaisesti. Työhön ei kuulu päivystysvelvoitetta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.
Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Käy tutustumassa ja tule töihin mukavaan työporukkaan!

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Tutustu työnantajaan

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Vs. avohoidon ylilääkäri Mervi Manninen, puh 040 1358154
Tulosaluejohtaja Susanna Halonen, puh 040 1358510
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.