Perusturvajohtaja

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Haemme

PERUSTURVAJOHTAJAA

vakinaiseen virkaan 1.12.2020 alkaen. Etsimme sinua, jolla on visiota ja intoa johtaa kunnan perusturvan palveluita.

Perusturvajohtajana olet vastuussa toimialan ja sen palveluiden johtamisesta ja kehittämisestä. Vastaat tavoitteiden asettamisesta kuntastrategian pohjalta ja seuraat niiden toteutumista. Sinulla on myös keskeinen rooli tulevan hyvinvointialueen valmisteluissa. Olet esittelevä virkamies perusturvalautakunnassa ja vastaat asioiden valmistelusta ja päätösten täytäntöönpanosta. Toimit kunnan johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä organisaatiosi osastopäälliköille.

Inkoon kunnan perusturvan toimiala koostuu terveydenhuollosta, iäkkäiden palveluista sekä sosiaalipalveluista, joiden tuottamisesta vastaa Siuntion kunta. Erityisesti ikäihmisten palveluntarve on kunnassa lisääntynyt ja tähän tarpeeseen on vastattu muun muassa avaamalla uusi palveluasumisen yksikkö ja lisäämällä henkilökuntaa. Haemme sinua, joka koet perusturvan toimialan omaksesi ja haluat johtaa sen kehittämistä.

TARJOAMME
- Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän
- Osaavan ja tiiviin työyhteisön jossa on hyvä tekemisen meininki
- Hyvät työvälineet ja mukavat tilat
- Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja kehittyä työn ohella
- Liikunta ja kulttuurietu
- Monipuoliset työterveyshuollon palvelut

KUKA OLET
- Sinulla on kokemusta ihmisten ja muutoksen johtamisesta
- Sinulla on kyky huomata yksityiskohdat, mutta osaat myös käsitellä kokonaisuuksia
- Olet motivoitunut, joustava ja yhteistyökykyinen
- Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti
- Täytät viran kelpoisuusvaatimukset

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on vähintään erinomainen kielitaito yhdessä ja hyvä kielitaito toisessa kotimaisessa kielessä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii myös julkishallinnon tuntemusta ja kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä.

Virka täytetään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Robert Nyman, +358 40 149 3762.

Odotamme yhteydenottoasi! Viran viimeinen hakupäivä on 1.11.2020. Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) Haastattelut pyrimme järjestämään viikolla 45 ja 46.

Tutustu työnantajaan

Kunnanjohtaja Robert Nyman, +358 40 149 3762

Inkoon kunta
Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.