Pianonsoiton opettaja - Ylivieskan kaupunki

Pianonsoiton opettaja - Ylivieskan kaupunki

Ylivieskan seudun musiikkiopistoon haetaan pianonsoiton opettajan sijaista lukuvuodeksi 2019-2020. Sijaisuuteen kuuluu tällä hetkellä opetusta Ylivieskan lisäksi Alavieskassa. Tehtävään voi sisältyä myös säestystehtäviä. Oman auton käyttö on julkisen liikenteen vähyydestä johtuen välttämätöntä.

Haemme osaavaan joukkoomme sijaista, jolla on vahva pedagoginen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme myös oman soittimen erinomaista hallintaa ja kamarimusiikkikokemusta.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja muut palvelussuhteen ehdot kunnallisen opetusalan virkaehtosopimuksen mukaiset. Hakijat tai osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun sekä opetus- ja soittonäytteeseen, jotka järjestetään Ylivieskassa viikolla 22.

Sijaiseksi valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Sijaisuus täytetään 4 (neljän) kuukauden koeajalla.

Ensisijainen haku Kuntarekry:n kautta. Postitse hakemuksen ansioluetteloineen voi lähettää Ylivieskan seudun musiikkiopiston rehtorille (Vierimaantie 3, 84100 YLIVIESKA); kuoreen merkintä pianonsoiton opettajan sijaisuus. Hakuaikaa on jatkettu 27.5.2019 klo 12.00 saakka, jolloin myös postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä. Aiemmin hakemuksensa lähettäneet otetaan huomioon sijaisuutta täytettäessä. Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastatteluun kutsutuilta haastattelupäivänä.

Läs mer

http://www.ylivieska.fi/musiikkiopisto

Seija-Leena Latvakoski, rehtori p.044 4294 322 etunimi.sukunimi@ylivieska.fi

Ylivieskan kaupunki, Sivistyskeskus, Musiikkiopisto
Adress: Ylivieska

Ylivieskan seudun musiikkiopisto on Ylivieskan kaupungin ylläpitämä, kuuden kunnan alueella vireästi toimiva musiikkioppilaitos. Meillä on 380 varsinaista oppilasta ja n.350 muskarilaista. Opettajakuntaan kuuluu parikymmentä päätoimista opettajaa ja viitisentoista sivutoimista opettajaa.

Mer om arbetsgivaren