Skip to main content
test

Wava-opisto hakee pianonsoiton opettajan (nro 10) viransijaista ajalle 14.8.2023-31.7.2024.
Viran pääpaino on rytmimusiikin pianonsoiton opetuksessa. Kokemus ryhmäopetuksesta katsotaan eduksi.

Hakijalta odotetaan hyviä sosiaalisia ja digitaalisia taitoja sekä erinomaista yhteistyökykyä niin oppilaiden, huoltajien kuin kollegojen kanssa sekä aktiivista ja kehittävää otetta monipuolisessa työympäristössä. Wava-opisto pyrkii kohti toimintamallia jossa kaikki voivat olla osana päätöksentekoa ja näin ollen vaikuttaa omaan työkuvaansa.

Haku Kuntarekryn kautta 31.3.2023 klo 16.00 mennessä. Hakemukseen ei tarvitse liittää todistuksia, vaan haastatteluun kutsutut hakijat ottavat ne mukaansa tilaisuuteen. Haastattelutilaisuus, joka voi sisältää myös soitto- ja opetustehtäviä, pidetään 12-13.4.2023.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus negatiivisesta huumausainetestituloksesta sekä rikosrekisteriote (504/2002) ennen valinnan vahvistamista. Palkka määräytyy OVTES:n mukaan ja tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.wavaopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Peter Roos
peter.roos@pietarsaari.fi
044-7851629

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, Koulutusvirasto, Wava-institutet

Wava-opiston toiminta käsittää musiikin, tanssi sekä kuva- ja teatteritaiteen opetusta ruotsiksi ja suomeksi. Opistossa on yli 800 oppilasta eri koulutuslinjoilla ja opisto sijaitsee Campus Allegron inspiroivissa tiloissa. Opisto tekee tiivistä yhteistyötä Campuksen muiden koulutusten kanssa. Toiminta-alueeseen kuuluvat Pietarsaaren, Pedersören, Luodon ja Uudenkaarlepyyn kunnat.


Osoite: Isokatu 9, 68600 Pietarsaari

Rekommenderade jobb