Skip to main content
test
Planläggningsarkitekt - Pargas stad

Planläggningsarkitekt

Pargas stad söker en planläggningsarkitekt till sitt energiska team för att planera och utveckla den unika skärgårdsstaden. Behörighetsvillkoren för tjänsten är arkitektexamen och tillräcklig erfarenhet med tanke på uppgiftens svårighetsgrad. Erfarenhet av kommunal planläggningsverksamhet och av att tillämpa lagstiftningen inom området räknas som merit. Språkkraven för tjänsten är god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Av planläggningsarkitekten förutsätts expertis inom stadsplanering och förmåga att organisera och driva igenom planprojekt. Därtill förutsätts god samarbets- och kommunikationsförmåga och förmåga att agera lösningsorienterat. Den som blir vald ska behärska de vanligaste planeringsprogrammen.

Anställningsvillkoren och lönen för tjänsten bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal. Den valda ska före mottagande av tjänsten uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För tjänsten gäller en prövotid på fyra månader.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare information ges av planläggningschef Heidi Saaristo-Levin, tfn 040 488 5888.
Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 483026. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post till bygg-miljonamnden@pargas.fi. Ansökningstiden går ut 20.12.2022 kl. 14.00.

Lär dig mer om oss

Pargas stad, Miljöavdelningen

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 100 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger stadens centrum nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km, till Helsingfors 173 km och till Tammerfors 180 km. Pargas är en tvåspråkig ort med svenska som majoritetsspråk och omfattar 5 545 km2, varav 80 % är vatten. Pargas stad har flest invånare som bor i skärgården i Finland och är också en stad med flest fritidsboende i Finland (8 000 stugor).

Pargas stad är en av de största arbetsgivarna på Åboland och har en personal bestående av tjänsteinnehavare och arbetstagare som sköter den kommunala serviceproduktionen och den dagliga förvaltningen. Antalet anställda uppgår till ca 1 000.

Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor, Kuntarekry.fi och i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på arbets- och näringslivsministeriets webbsidor, www.mol.fi, och hos arbetskraftsbyrån.


Adress: Strandvägen 28, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb