Planläggningsassistent - Borgå stad

Planläggningsassistent - Borgå stad

Kom med och planera den populäraste hemstaden!

Stadsplaneringen i Borgå söker en vikarie för planläggningsassistent till ett arbetsavtalsförhållande för 7 månader från 1.11.2019 eller enligt överenskommelse.

Planläggningsassistenten deltar i stadsplaneringsuppgifter och synnerhet i generalplanearbetet. Vikarien får stöd av vårt multiprofessionella team och möjlighet att delta i aktuella stadsplaneringsuppgifter.
Vi förutsätter kunskaper om geografisk information (GIS) och intresse för planläggning. Kännedom om planeringsprogram och utbildning inom branschen räknas som merit. I arbetet uppskattar vi att du vill utvecklas och lära dig, du är flexibel och kan samarbeta.

Lönen fastställs enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal.
Den som väljs för arbetet ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är tre månader.

Adress: Stadsplaneringen, Krämaretorget B, III vån.

Skicka din ansökan senast 30.9.2019 kl. 15 via länken nedan Sök nu.

Läs mer

http://www.borga.fi/planlaggning-1

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information ger stadsplaneringschef Dan Mollgren, tfn 040 623 2614, dan.mollgren@porvoo.fi

Stadsplanering
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!