Skip to main content
test

Oletko sairaanhoitaja tai lähihoitaja? Vai kenties sosiaaliohjaaja, sosiaalityöntekijä, palveluohjaaja, fysioterapeutti, suuhygienisti, hammashoitaja, ehkä sotealan opiskelija?

Hyvä! Sillä Porin perusturva tarvitsee nyt kipeästi sijaistyöntekijöitä niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä riittää töitä, vaan ei tekijöitä.

Sijaisena pääset työskentelemään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti koko palvelualueellamme. Palvelualue muodostuu terveys- ja sairaalapalveluista, iäkkäiden palveluista sekä sosiaali- ja perhepalveluista. Keikkatyössä pääset kehittämään ammattiosaamistasi ja työskentelemään elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Töitä riittää niin kokeneille ammattilaisille kuin opintojensa loppuvaiheessa oleville tulevaisuuden konkareille. Opiskelijat voivat sijaisuuden aikana suorittaa harjoittelua tai saada opintopisteitä, mikäli sijaisuus vastaa tutkinnon tavoitteita. Porin perusturvan yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Pori, Ulvila ja Merikarvia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja lain 559/94 mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (817/2015). Toisen asteen tutkinnon suorittaneilta edellytämme, että tiedot löytyvät Valviran rekisteristä. Opiskelijoilta edellytämme, että opinnoista on suoritettu 2/3, jotta voi toimia opintojaan vastaavassa tehtävässä. Sijaisuuden mahdollinen sopivuus harjoitteluun tai opintopisteiden kerryttämiseen sovitaan erikseen vastuuopettajan kanssa.

Vaaditut todistukset: Tutkintotodistus ja ammatinharjoittamislupa (Valvira), opiskelijoilta opintorekisteriote. Tehtävässä toimiminen edellyttää tartuntalain (1227/2016) 48§ mukaisen työntekijän rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV. Tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi ja lääkeluvistasi ym. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi oppilaitoksen leimalla varustettu viimeisin opintosuoriteote. Kun olet tehnyt sijaishakemuksesi, ota yhteyttä Porin kaupungin HR-yksikköön oheisten yhteystietojen avulla varataksesi ajan alkuhaastatteluun. Haastattelussa käydään läpi, missä yksiköissä voisit tehdä töitä ja mihin tehtäviin olet soveltuva. Tämän jälkeen työnantaja voi lähettää sinulle sijaistarjouksia Kuntarekry-järjestelmän avulla.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 1852, 044 701 9989 ja 044 701 3421 tai rekry@pori.fi

Tutustu sijaisten kokemuksiin Porin perusturvassa täällä: https://www.pori.fi/sijaisuus-mahdollistaa-ammattitaidon-kehittamista-ja-avartaa-nakokulmia

Lisätietoja

http://www.pori.fi/sosiaali-ja-terveys

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiassistentti Tiina Limnell p. 044 701 9989
Rekrytointiassistentti Eija Koskela p. 044 701 3421
Henkilöstöassistentti Arja-Leena Kukkola p. 044 701 1852
Perusturvan henkilöstösuunnittelija Anne-Marie Korsgrund-Rauvola p. 044 701 3418

Lisätietoja

Porin Perusturva, yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Pori, Ulvila ja Merikarvia

Me perusturvassa edistämme ja tuemme kuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueella. Toimintamallimme perustuu väestön palvelutarpeeseen, ennaltaehkäisyyn ja moniammatilliseen työskentelyyn. Tavoitteenamme on tarjota palveluita, joihin on helppo hakeutua, ja tarvittaessa palvelut tuodaan ihmisille kotiin. Hyvä johtaminen, motivoiva työyhteisö, vahva tahto ja tekemisen meininki vievät meitä kohti tavoitettamme. Tarjoamme työtehtäviä, jotka haastavat ihmiset tekemään parhaansa ja kehittymään. Nyt tarvitsemme sinua. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb