Praktikkoeläinlääkäri - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana Kalajoen alueella

PRAKTIKKOELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat.

Kalajoen eläinlääkärin vastaanottotilojen yhteydessä on myös yöpymismahdollisuus.

Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus ja eläinlääkärin virkatehtäviä. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Päivystysvapaat uuden Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Palkka on KVTES:n, LS:n ja TVA:n mukaisesti. Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 25.9.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi.


Lisätietoja antaa vs. ympäristöterveydenhuollon johtaja Pirjo Prokkola, p. 044 4691 274, pirjo.prokkola@kalajoki.fi 31.8.2021 saakka ja ympäristöterveydenhuollon johtaja Inkeri Eronen 1.9.2021 alkaen

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. ympäristöterveydenhuollon johtaja Pirjo Prokkola, p. 044 4691 274, pirjo.prokkola@kalajoki.fi 31.8.2021 saakka ja ympäristöterveydenhuollon johtaja Inkeri Eronen 1.9.2021 alkaen

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ympäristöterveydenhuolto, Eläinlääkintähuolto

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb