Praktikkoeläinlääkärin viransijainen

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla on haettavissa

Praktikkoeläinlääkärin viransijainen

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon, mukaan lukien eläinlääkintähuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut, Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Sijaisuus sijoittuu ympäristötulosalueen eläinlääkinnän tulosyksikköön. Sijoituspaikkana on pääasiassa yhteisvastaanotto Kuusamossa, myös kahdella muulla yhteistoiminta-alueen vastaanotolla Posiolla ja Taivalkoskella sijaistaminen on mahdollista. Kuusamon yhteisvastaanoton varustukseen kuuluu mm. inhalaatioanestesialaitteisto, röntgen, hyvälaatuinen ultraäänilaite pieneläimille, rektaaliultraääni, verianalysaattori, mikroskooppi sekä leikkaussali. Eläinlääkinnän tulosyksikköön kuuluu kuusi eläinlääkäriä, joista yksi on valvontaeläinlääkäri ja muut praktiikkaa tekeviä eläinlääkäreitä, sekä yksi klinikkaeläintenhoitaja.

Yhteistoiminta-alue sijaitsee Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Koillismaan luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Yhteistoiminta-alueella on useita retkeilykohteita ja Rukan laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Oulangan kansallispuisto.

Sijaisuus alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto sopimuksen mukaan, mutta tarvetta vähintään kesä-elokuuksi. Sijaista haetaan sekapraktiikan hoitamiseen, ja sijaisuuteen voidaan sisällyttää hakijan toivomissa määrissä eläinlääkintähuoltolain 15 § 2.mom mukaisia viranomaistehtäviä ja elintarvikevalvonnan sekä valtion valvontatehtäviä yhteistoiminta-alueella. Sijaisuuteen kuuluu päivystysvelvoite. Päivystystiheys 1/5. Päivystysvapaita kertyy 2 kpl viikonlopusta ja 1 kpl neljästä arki-illasta. Alueella ei ole eriytettyä suur-/pieneläinpäivystystä. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys tai praktiikkaoikeudet. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaihin 14.5.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 355742).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava eläinlääkäri vs. Niina Oksman p. 0400 388 460 (niina.oksman@kuusamo.fi) tai ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku p. 040 7777 477 (vesa.kuosku@kuusamo.fi).

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Suggested jobs