Skip to main content
test
Preparaattori, vainajatoiminta - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Preparaattorin määräaikainen toimi, tehohoidon vastuualueella, vainajatoiminnassa

Taysin vainajatoiminta sijaitsee keskussairaalan O-rakennuksessa. Rakennuksessa on vainajien säilytys- ja obduktiotilat sekä läheisten käyttöön kaksi kappelia. Vainajien säilytyspaikkoja on 134. Vainajatoiminta on osa tehohoidon vastuualueen toimintaa. Vainajatoiminnassa tehdään lääketieteelliset ruumiinavaukset, huolehditaan vainajasäilytyksestä, vainajan vastaanotosta ja luovuttamisesta sekä läheispalveluista. Sairaala toimii opetussairaalana.

Preparaattorin tehtäviin kuuluvat lääketieteellisessä ruumiinavauksessa avustaminen, avauksen valmistelu ja viimeistely, vainajan vastaanottaminen ja luovutus sekä säilytyksestä huolehtiminen. Lisäksi yhteistyötä tehdään viranomaisten, hautaustoimistojen ja vainajan läheisten kanssa.

Edellytämme joko aiempaa kokemusta preparaattorin työstä tai muuta tehtävään soveltuvaa aiempaa terveydenhuoltoalan kokemusta sekä kiinnostusta preparaattorin työhön. Anatomian ja fysiologian tuntemus ovat eduksi preparaattorin työssä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, tarkkuutta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen työn sekä kehittämismyönteisen työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on päivätyöluonteinen jaksotyö. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Sonja Hietaranta, puh. 03 311 69556, 044 472 8041 tai vainajatoiminnan koordinaattori Tuula Sutinen, puh. 03 311 65802, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 4.7.2022.

Määräaikaista toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Sonja Hietaranta, puh. 03 311 69556, 044 472 8041 tai vainajatoiminnan koordinaattori Tuula Sutinen, puh. 03 311 65802, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb