Projekti-insinööri - Orimattilan kaupunki

Projekti-insinööri

Orimattilan kaupunki hakee vakinaista

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörinä osallistut investointihankkeiden toteuttamiseen yhteistyössä rakennuttamispäällikön kanssa. Vastaat mm. hankkeiden tilaajaohjauksesta, suunnitteluohjauksesta, kilpailutuksesta sekä varsinaisesta rakennuttamisesta. Lisäksi koordinoit käyttäjäorganisoiden kanssa yhteistyössä rakennustarpeita ja muutosrakentamista.

Arvostamme hankintalain, alan lainsäädännön ja rakentamisen yleisten laatuvaatimusten tuntemusta. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on talonrakennustekniikka (RAK) alan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta talosuunnittelusta, talonrakennuksesta ja rakennuttamisesta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti.
Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottoa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.orimattila.fi

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, p. 044 781 3870, seppo.maatta(at)orimattila.fi sekä toimitilajohtaja Jussi Törrönen, p. 044 781 3617, jussi.torronen(at)orimattila.fi.

Orimattilan kaupunki, Elinvoima ja teknisten palveluiden toimiala
Osoite: Erkontie 9, 16300 Orimattila

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 100 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.

Tutustu työnantajaan