test
Projekti-insinööri - Someron kaupunki

Someron kaupungin tekninen toimi hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Projekti-insinööriä

Ympäristömme rakentuu n. 120 kiinteistöstä ja n. 75.000 kerrosneliöstä.
Kiinteistökanta koostuu useista julkisista rakennuksista kuten kouluista, päiväkodeista, liikuntapalvelujen ja terveydenhuollon rakennuksista sekä asuinrakennuksista.

Projekti-insinööri kehittää kiinteistöjemme ylläpitoa ja osallistuu talonrakennus-hankkeiden valmisteluihin sekä niiden toteuttamiseen ja valvontaan. Työhön sisältyy rakennuttamista mm. projektien kilpailuttamista, urakka-asiakirjojen laatimista sekä suunnittelun ohjausta. Työt toteutetaan joko ulkopuolisilla urakoitsijoilla tai omilla resursseilla.
Toimit jatkuvassa yhteistyössä oman organisaation, yhteistyökumppaneiden, sekä kaupungin muiden toimialojen kanssa, joten työ on muutakin kuin itsenäistä puurtamista. Pääset tutustumaan rakennuttamisen tehtäviin monipuolisesti yhdessä tilahallinnon tiimin kanssa.

Lisäksi projekti-insinöörin tehtävänä on toimialueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen ja ideoiminen.
Odotamme oma-aloitteista, reipasta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä tietotekniset että suulliset ja kirjalliset taidot. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.
Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, auttavaisen työympäristön, sekä mahdollisuuden kouluttautua alan vaatimusten mukaisesti. Työvälineinämme ovat alalla yleisesti käytössä olevat välineet, ohjelmistot ja toimintatavat.

Tehtävään valittavalta edellytetään rakennusalan ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa vastaavaa opistoasteen koulutusta, huomioimme myös juuri valmistumassa olevat.

Eduksi katsotaan rakennusalan ja/tai hankinta-alan työkokemus, kyky projektityöskentelyyn sekä innokkuus työskentelyn kehittämiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2891,13 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tulee ammattialalisä (4%/3v tai 8%/5v) riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtainen palkan lisä koeajan jälkeen henkilökohtaiseen työn suoriutumiseen perustuen.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava mestari Markus Älli p. 044 779 1241.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään ma 31.1.2022 klo 9:00 mennessä.

Lisätietojen antajat työpaikkailmoituksessa:

Vastaava mestari Markus Älli p. 044 779 1241
Tilakeskuksen päällikkö Elina Tirkkonen p. 044 779 1249

Palvelussuhteen tyyppi: Vakinainen

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava mestari Markus Älli p. 044 779 1241,
Tilakeskuksen päällikkö Elina Tirkkonen p. 044 779 1249

Lisätietoja

Someron kaupunki, Tekninen, Tilahallinto

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva 600 hengen porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan – tarvittaessa yllättäviäkään ratkaisuja kaihtamatta. Juttu tääl onnistuu!


Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero
Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb