test
Projekti-insinööri - Grankulla stad

Projekti-insinööri valmistelee ja toteuttaa talonrakennusinvestointeja. Tehtäviin kuuluu mm. suunnittelun ohjaaminen, suunnitelmien tarkastaminen, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailutukset, rakennuttamis- ja valvontatehtävät, kustannusarviointi, lukuisat asiantuntijatehtävät sekä tulosalueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen.

Pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää kokemusta rakennuttamistehtävistä.
Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kokemus rakennesuunnittelusta, julkisten rakennusten tehtäväkentästä ja hankintalain-säädännön asiantuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä tietotekniset taidot (normaalit toimisto-ohjelmat) ovat välttämättömät. Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan hakijan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuttajapäällikkö Tomi Salminen, 050 4115905 (etunimi.sukunimi@kauniainen.fi) tai kotisivuiltamme www.kauniainen.fi.

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yhdyskuntatoimi, Tilapalvelut

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva noin 10 000 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupunki omistaa 36 julkista rakennusta ja 56 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on n. 71 500 m2. Tilakeskuksen tulosalue huolehtii kaupungin omistuksessa olevasta kiinteistökannasta ja talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Pienessä kaupungissa pääsee osallistumaan monipuolisiin hankkeisiin, vaikuttamaan hankkeiden sisältöön ja ohjamaan hanketta koko matkan hankesuunnittelusta valmistumiseen saakka. Haluatko sinä olla mukana rakentamassa Kauniaista kanssamme?

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 6.2.2022 mennessä. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja paikka täyttää sopivan hakijan löydyttyä.


Osoite: Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb