Haemme tilapalveluihin projekti-insinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2021 - 29.2.2024.

Pääasiallinen tehtäväsi on talonrakennushankkeiden suunnittelun ohjaus ja rakennuttaminen. Lisäksi on muita projektinhallintatehtäviä, kuten osallistuminen investointihankkeiden hankesuunnittelu- ja suunnitteluvaiheeseen asiantuntijana, suunnittelunohjaajana ja koordinoijana, valvoen suunnitteluratkaisujen tavoitteiden mukaisuutta, teknistä toimivuutta ja taloudellista tehokkuutta. Osallistuminen konsulttien ja urakoitsijoiden hankintaan, laatien tarvittavat aineistot, toimien rakennuttajalle kuuluvien hankintojen koordinoijana sekä osallistuminen projektiaikataulun sekä kustannusarvion laatimiseen ja seurantaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on rakennusalan soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason rakennusalan tutkinto sekä vähintään 5 vuoden rakennusalan kokemus ja kokemusta rakennuttamisen projektityöskentelystä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, sopimusosaamista (KSE, YSE) sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kehittämislähtöinen ajattelutapa ja toimit asiakaslähtöisesti sekä itsenäisesti.

Tilapalveluissa on henkilöstöä 16. Tarjoamme sinulle mukavan ja välittömän työyhteisön sekä työtiimin tuen. Tässä sinulle hyvä tilaisuus kerätä työkokemusta julkisen rakennuttamisen ja julkisten hankintojen osalta.

Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 15.3.2021 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Arto Kuitikka, puh. 02061 57122, arto.kuitikka(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Tilapalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista noin 82.000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. Tarjoamme hyvät palvelussuhteen ehdot sekä laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats