Projektiasiantuntija

Projektiasiantuntija

Etsimme kehittäjää toteuttamaan Kuhmoisten ja Pälkäneen kuntien osuutta viiden kunnan yhteishankkeessa Digitaalinen tulevaisuus erikokoisissa kunnissa. Jos sinulla on kokemusta kuntien toiminnasta, kuntalaispalveluista, lähidemokratiasta, toiminnan kehittämisestä, palveluiden digitalisoinnista tai projektityöskentelystä voit olla etsimämme henkilö.

Pystyt kehittämään prosesseja tietotekniikkaa hyödyntäen. Tehtävinäsi ovat digitaalisten kuntalaispalveluiden ja digitaalisen osallistumisen sekä demokratian kehittäminen ja käyttöönotto sekä osallistuminen hankkeen muihin osuuksiin ohjausryhmän suuntaamilla tavoilla. Työpisteesi sijaitsevat Kuhmoisten ja Pälkäneen kunnantaloilla, mutta projektin luonteen mukaisesti etätyöskentely on suuressa roolissa.

Kelpoisuusehto tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava koulutus ja kokemus. Tehtävässä on hyödyksi aikaisempi kokemus projektityöstä kuntasektorilla ja kuntien palveluiden ja päätöksenteon tuntemus.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.10.2022.

Hakemukset tulee jättää 18.5.2021 klo 16 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Haastattelut aloitetaan hakuprosessin kuluessa.

Palkkaus KVTES:in mukaan, voit kuitenkin esittää palkkatoiveesi hakemuksessa. Työaika on toimistotyöaika 36 h 15 min/ viikko. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Pälkäneen kunta tarjoaa henkilöstölleen kattavat henkilöstöetuudet, mm. ePassirahaa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointitoimintaan.

Lisätietoja

http://www.palkane.fi
https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Digitaalinen-tulevaisuus-hanke

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Anitta Hietaniemi, anitta.hietaniemi@palkane.fi, p. 050 443 4833
Hallintojohtaja Sanna Laukkanen, sanna.laukkanen@kuhmoinen.fi

Lisätietoja

Pälkäneen kunta

Pälkäne on vireä n. 6 700 asukkaan maaseutukunta valtatie 12 varrella, Tampereelta vain 35 kilometriä Lahteen päin. Pälkäneellä yhdistyvät elinvoimaiset kylät, turvallinen ja puhdas asuinympäristö, ihmisläheiset palvelut sekä monimuotoinen yrittäjyys. Pälkäneellä työskentelet avoimessa ja vuorovaikutuksellisessa työympäristössä. Pälkäneen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Keskustie 1, 36600 Pälkäne

Suggested jobs