Skip to main content
test
Projektiasiantuntija - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Vihanneksista voimaa viljelyyn on Riverian hallinnoima ja Luonnonvarakeskuksen sekä ProAgria Itä-Suomi ry:n osatoteuttama tiedonvälityshanke, jota osarahoittaa Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Hankkeen tavoitteena on Pohjois-Karjalan vihannesviljelystä kiinnostuneiden etsiminen ja tiedon lisääminen erilaisista vihannesviljelyn tarjoamista mahdollisuuksista. Hankkeessa tuodaan uusinta tieteellistä tietoa viljelijöiden ja muiden kiinnostuneiden saataville. Hankkeeseen kuuluu myös tiivis yhteydenpito ja verkostoituminen tuotteiden ostajien kanssa.

Hankkeeseen haetaan osa-aikaista (70 %) projektiasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022-31.12.2023. Projektiasiantuntijan tehtävänä on toteuttaa hankkeen kehitystehtävää hankesuunnitelman ja rahoituspäätöksen mukaisesti. Tehtäviin kuuluu hankkeen johtaminen, seuranta, raportointi, toimintojen koordinointi (ml. yritys- ja verkostokumppanit), kehittämistyö tavoitteiden mukaisesti, ohjausryhmän esittelijän ja valmistelijan tehtävät. Lisäksi tehtävänä on tiedottaminen ja viestintä yhteistyössä muun hankehenkilöstön kanssa. Riverian osatoteutukseen osallistuvat Riverian maatalousalan asiantuntijat sekä viestinnästä vastaava projektityötekijä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa, kokemusta verkostotyöstä sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan hankkeen kohderyhmän tuntemus sekä kokemus hankkeistetusta kehittämisestä. Toimenpiteiden toteutusalueena on koko Pohjois-Karjalan maakunta, joten ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Työn ja muun elämän yhteensovittamiseen meillä on käytössä joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja 1.-12.8. koulutuspäällikkö Olli Lötjönen, olli.lotjonen@riveria.fi tai p. 050 365 5601 tai 8.-12.8.2022 hanketoiminnan asiantuntija Kristiina Sallinen, kristiina.sallinen@riveria.fi tai p. 050 310 0745.

Lisätietoja

Riveria, Oppilaitospalvelut

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu noin 17.000 oppijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb