Projektiasiantuntija: tietosuoja, Joensuu; määräaikainen (ID4356)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme joukkoomme hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot omaavaa sosiaali- ja terveydenhuollon alan tietosuoja-asioiden asiantuntijaa.

Siun sotessa on haettavana 11.04.2021 mennessä PROJEKTIASIANTUNTIJAN määräaikainen tehtävä, tehtäväalueena TIETOSUOJA

Projektiasiantuntijan määräaikainen tehtävä on ajalle 03.05 - 31.12.2021. Tehtävä on osa sote-rakenneuudistushanketta ja sijoittuu turvallisuuspalveluihin tietosuoja-asiantuntijoiden tiimiin.

Työtehtäviin kuuluu tietosuojan kehittäminen tulevan hyvinvointialueen näkökulmasta. Projektiasiantuntijalla on keskeinen rooli organisaation tietosuojakulttuurin vahvistamisessa ja yleisen tietosuoja-asetuksen olennaisten osien täytäntöönpanon varmistamisessa. Projektiasiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä tietosuojavastaavien ja toiminnasta vastaavien kanssa.


Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme osaamista tietosuojaan liittyvistä tehtävistä, työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alalta, asiantuntemusta kansallisesta ja EU:n tietosuojalainsäädännöstä sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan käytänteistä ja julkista alaa koskevasta lainsäädännöstä. Eduksi katsotaan tietojärjestelmien ja tietoturvan tuntemus.


Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä on koeaika. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antavat turvallisuuspäällikkö Pekka Nevalainen, pekka.nevalainen@siunsote.fi p. 050 365 0804 ja muutosjohtaja Elina Felin, elina.felin@siunsote.fi, p. 013 330 9850

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 25.03.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sotessa tunnemme työmme tavoitteet ja pidämme niitä tärkeinä. Olemme avoimia ja aktiivisia kehittämään ja ideoimaan uutta.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4356
  • 25.3.2021 - 11.4.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

turvallisuuspäällikkö Pekka Nevalainen, pekka.nevalainen@siunsote.fi p. 050 365 0804 ja muutosjohtaja Elina Felin, elina.felin@siunsote.fi, p. 013 330 9850

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs