Projektihenkilö / opinto-ohjaaja

Seinäjoen kansalaisopistossa on haettavana projektihenkilön / opinto-ohjaajan toimi (11.1.-30.6.2021), jossa työaika tulee olemaan vähintään 50 prosenttia. Seinäjoen kansalaisopistossa toteutettavan vapaan sivistystyön Työllistämö-hankkeen (OPH) tavoitteina ovat voimaannuttaminen, osaamisen kehittäminen, tulevaisuususkon luominen sekä opiskelu- tai työllistymismahdollisuuden löytyminen. Projektihenkilönä toimivan opinto-ohjaajan tehtävänä on kehittää osallistujan ohjautumista sekä samaan aikaan opiston etsivää ja hakevaa toimintaa. Tämän lisäksi projektihenkilö osallistuu projektin suunnitteluun ja toimintaan sekä kansalaisopiston erilaisiin kehittämistehtäviin.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme opinto-ohjaajan koulutusta, osaamista sekä kokemusta ohjaustehtävistä. Tehtävässä on eduksi työelämä- ja TVT-osaaminen sekä oma-aloitteisuus, organisointikyky ja vapaan sivistystyön tuntemus.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään kanssamme. Meillä on tilaa innostua!

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta ma 7.12.2020 klo 12.00 mennessä.
Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.)

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
Vs. apulaisrehtori Satu Haarala, 044 4255 485 satu.haarala(at)seinajoki.fi
Vs. rehtori Teppo Latvanen, 040 7748 391 teppo.latvanen(at)seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Kansalaisopisto
Osoite: Kalevankatu 33, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.elamaniseinajoki.fi www.facebook.com/seinajoenkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/11284401 www.instagram.com/sjkkaupunki www.youtube.com/seinajoenkaupunki