Projektikontrolleri

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 2.11.2020 klo 15.00 mennessä

PROJEKTIKONTROLLERIN SIJAISUUS

Etsimme Lapin keskussairaalan ITU 2022 laajennushankkeeseen projektitiimiimme projektikontrolleria, joka vastaa hankkeen talouden budjetoinnista sekä ennusteen, toteuman ja kassavirran raportoinnista. Työ painottuu projektin toteuman seurantaan, ennusteen ylläpitämiseen ja eri raporttien luomiseen ja tuottamiseen allianssin eri osapuolille. Olennaisena osana työtehtäviä on hankkeen taloustilanteen analysointi ja johtopäätösten esittäminen projektin johdolle sekä yhteistyö sairaanhoitopiirin talouspalveluiden kanssa. Työskentelet osana projektitiimiä ja allianssia sen eri osapuolten kanssa "hankkeen parhaaksi" - periaatteella.

Keskussairaalan laajennuksen ensimmäisen vaiheen kokonaiskustannuksen arvioidaan olevan noin 139 milj. euroa ja arvioitu valmistuminen kuumalla sairaalalla ja psykiatrisella sairaalalla alkuvuodesta 2023. Lisäksi hankkeen toinen vaihe on suunnittelupöydällä. Toisen vaiheen kustannusarvio on 21,8 M€ ja arvioitu rakentamisen aloitusaika on kevät 2023 ja valmistuminen alkukesä 2025. Lisäksi hankkeeseen kuuluu tilaajan hankintoja sekä kantasairaalassa tehtäviä tilamuutoksia joiden kustannusarvio on myös useita miljoonia euroja.

Edellytämme hakijalta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Vahvaa työkokemusta ja osaamista talouden seurannasta, analysoinnista ja raportoinnista
- Tietotekniikan perustyökalujen hyvää hallintaa (Microsoft Office, Teams jne.)

Arvostamme:
- Syvää ymmärtämystä ja tinkimätöntä otetta projektistyöskentelyyn ja projektien taloushallintaan
- Sisäisen laskentatoimen kokemusta
- Näkemystä talousraportoinnin kehittämiseen
- Aloitteellista työasennetta ja organisointikykyä yllättävissäkin tilanteissa
- Hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja

Tarjoamme:
- Haastavan ja mielenkiintoisen työpaikan yhdessä Lapin suurimpien rakennushankkeiden parissa, jossa luodaan puitteet Lapin terveydenhuollolle vuosikymmeniksi eteenpäin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävä alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto ainakin 31.12.2021.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektinjohtaja Janne Keskinarkaus, 040 630 1109 sekä Saara Aitomaa, projektikontrolleri, 040 630 1234. Sähköpostitse janne.keskinarkaus@lshp.fi sekä saara.aitomaa@lshp.fi.


Rovaniemellä 15.10.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Projektinjohtaja Janne Keskinarkaus, 040 630 1109 sekä Saara Aitomaa, projektikontrolleri, 040 630 1234. Sähköpostitse janne.keskinarkaus@lshp.fi sekä saara.aitomaa@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keskushallinto
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!