Projektikoordinaattori - Lahden kaupunki

Projektikoordinaattori - Lahden kaupunki

Lahden kaupunkiin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen PROJEKTIKOORDINAATTORIA ajalle 10.6.2019-30.6.2020.

Tehtävänäsi on valmistaa Lahden kaupunkiin Yrittäjyyskasvatussuunnitelma esi- ja perusopetuksesta 2. asteen koulutukseen. Yrittäjyyskasvatussuunnitelma tulee osaltaan edistämään esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen opetussuunnitelmien toteutusta ja yhteistyötä kaupungissa yrittäjyyden parissa työskentelevien toimijoiden ja oppilaitosten kanssa.

Projektikoordinaattorina tehtäväsi on edistää yrittäjyyskasvatuksen tavoitteita päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa. Toimit päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten tukihenkilönä ja kouluttajana. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu toimia yhdyshenkilönä mm. yrityskylän, yritysten ja korkea-asteen oppilaitosten suuntaan. Yrittäjyyskasvatuksen visio, tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet kootaan yrittäjyyskasvatussuunnitelmaan, jonka kokoamisesta ja jalkauttamisesta vastaat.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan koulumaailman ja yritysmaailman kokemus ja/tai tuntemus sekä kokemus yrittäjyydestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 6kk koeaika. Hakemukseen tulee liittää kopio kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 27.5.2019 klo 15.00.

Läs mer

http://www.lahti.fi

Johanna Saastamoinen, opetuksen palvelupäällikkö, p. 044 416 3159, johanna.saastamoinen@lahti.fi
Yhteydenotot seuraavina päivinä: 15.5. klo 9-16, 20.5. klo 12-16 ja 24.5. klo 9-16

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Lasten ja nuorten kasvun vastuualue
Adress: Saimaankatu 11, 15140 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin Lasten ja nuorten vastuualue kuuluu sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Kehittämistyö on vireää ja katse tulevaisuudessa.

Mer om arbetsgivaren