Skip to main content
test
Projektikoordinaattori - Naantalin kaupunki

Etsimme Naantalin aurinkokaupunkiin kokopäiväistä projektikoordinaattoria vastaamaan perhekeskuskehittämistyöstä.

Projektikoordinaattorin tehtävänä on yhdessä Naantalin varhaisen tuen tiimin ja muiden lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia edistävien toimijoiden kanssa kehittää laaja-alaista verkostoitumista ja yhteistyötä perhekeskusmallin mukaisesti. Koordinaattorin tehtävänä on käyttää osaamistaan projektissa rakennettavan palvelukokonaisuuden ja toimintamallien vahvistamiseksi. Projekti on osa Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanketta. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti, tavoitteena on saada projektille jatkoa myös vuodelle 2023.

Projektikoordinaattorin keskeiset työtehtävät ovat:

- varhaisen tuen työn kehittäminen, koordinointi ja viestintä
- varhaisen tuen asiakasohjauksen kehittäminen
- perhekeskustyön prosessien kehittäminen
- Naantalin kohtaamispaikkojen palvelutarjottimen markkinointi ja koordinointi
- Naantalin perhekeskustyön ja tulevan hyvinvointialueen palveluiden rajapintojen ja yhteistyön toimivuuden varmistaminen ja toteuttaminen
- perhekeskuksen monialaisen yhteistyön ja verkostojen kehittäminen ja koordinointi
- 50 % koordinaattorin työajasta kohdentuu suoraan Naantalin perhekeskuskehittämiseen ja 50 % kohdentuu laaja-alaisempaan selvitys- ja yhteistyöhön koko Varsinais-Suomen hyvinvointialueen yhteisen perhekeskustoimintamallin luomiseksi

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään ammattikorkeakoulutason tutkintoa. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja projektinhallintataidot sekä kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimimisesta. Tehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat perhepalvelujen päällikkö Liisa Hankavuori: 050 336 7765 liisa.hankavuori(at)naantali.fi ja varhaiskasvatusjohtaja Kaisa Rantala: 040 669 3926 kaisa.rantala(at)naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemukset tulee jättää 23.5.2022 klo. 15:00 mennessä.

Lisätietoja

Perhepalvelut

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb