Skip to main content
test
Projektikoordinaattori, Interreg-hanke - Oulun kaupunki

Aurora Entrepreneurialis -hanke on kansainvälinen toisen asteen yrittäjyyskasvatusta kehittävä hanke. Hanketta toteutetaan yhteistyössä ruotsalaisen Ung Företagsamhet Norrbotten -yhdistyksen ja Ammattiopisto Lappian kanssa. Hankkeessa kehitetään yrittäjyyskasvatuksen toimintamalleja sekä nuorille että opetushenkilöstölle. Hanke alkaa tammikuussa 2023 ja päättyy 31.12.2025. Oulun kaupunki on hankkeen päätoteuttaja.

Sivistys- ja kulttuuripalvelut hakee hankkeeseen PROJEKTIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen tehtävään 60%:n työajalla.

Aurora Entrepreneurialis -hankkeen projektikoordinaattori vastaa hankkeen käytännön toteutuksesta yhdessä tiimin kanssa.
Pääasialliset tehtävät ovat:
- kansainvälisessä hanketiimissä toiminen ja yhteistyö hankekumppaneiden kanssa
- hankekokonaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen
- hankkeen viestinnän ja tapahtumien järjestäminen yhdessä hanketiimin kanssa
- hankkeen muiden hallinnollisten tehtävien suorittaminen yhteistyössä projektipäällikön kanssa
- osallistuminen paikalliseen yrittäjyyskasvatuksen ja työelämätaitojen kehittämistoimintaan kehittäjäopettajakollegoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään projektiosaamista ja englannin kielen taitoa sekä yrittäjyyskasvatuksen ja koulumaailman tuntemusta. Eduksi luetaan ruotsin kielen taito.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2025 saakka. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/247/2023. Hakemukset on toimitettava 8.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/sivistys-ja-kulttuuripalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa laatupäällikkö Pauliina Kanervo, p. 050 592 3965 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kehittämispalvelut

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Rekommenderade jobb