Skip to main content
test
Projektikoordinaattorin (50%) määräaikaisuus VAURAS-hankkeessa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako merkityksellinen työ uudistuvien sosiaali- ja terveyspalveluiden parissa? Haluatko olla mukana kehittämässä päihteitä käyttävien raskaana olevien naisten ja vauvaperheiden palveluketjuja Keski-Suomen hyvinvointialueella sekä Itä-Suomen yhteistyöalueella?

Haemme osa-aikaista (50%)

PROJEKTIKOORDINAATTORIA VAURAS-hankkeeseen ajalle 9/2022-31.12.2023

Haemme projektikoordinaattoria, jolla on osaamista päihteitä käyttävien raskaana olevien naisten ja vauvaperheiden parissa työskentelystä. Etsimme henkilöä, joka motivoituu kehittämistyöstä ja kykenee toimimaan itsenäisesti ja tulosvastuullisesti VAURAS-hankkeessa STM:n määrittämien tavoitteiden mukaisesti. Joustavuus, verkostoitumis- ja yhteistyötaidot sekä uusista asioista innostuminen ovat vahvuuksiasi. Lisäksi eduksesi ovat työkokemus raskausajasta, vauvaperhe- ja mielenterveystyöstä.

Hankkeen tavoitteena on kehittää monitoimijainen ja asiakaslähtöinen päihteitä käyttävien raskaana olevien naisten ja vauvaperheiden palveluketju ja -kokonaisuus Keski-Suomen hyvinvointialueella sekä Itä-Suomen yhteistyöalueella. Hankkeen tavoitteena on mm. tehostaa päihteitä käyttävien raskaana olevien naisten tunnistamista, sekä parantaa ja yhdenvertaistaa alueellamme hoidon ja kuntoutuksen saatavuutta päihteitä käyttäville naisille ja heidän perheelleen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan uudistamaan palveluita. Tässä tehtävässä saat yhdistää asiakastyön asiantuntijuutta ja kehittämisosaamistasi sekä pääset oppimaan uutta. Työskentelet yhdessä muille hyvinvointialueille palkattavien koordinaattoreiden kanssa ja olet osa moniammatillista VAURAS-tiimin asiantuntijaverkostoa. Tehtäväsi sijoittuu Sairaala Novan naistentautien ja synnytysten yksikköön. Osa-aikaisen työn palkkaus on 1686,50 € / kk (lisäksi mahdolliset työkokemuslisät). Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa ja työehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä arkisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, (504/2002). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää!
-
Ylihoitaja Tiina Schildt
p. 014 269 1442, tiina.schildt@ksshp.fi
(lomalla 1-7.8)
-
Ylilääkäri Pauliina Aukee
p. 014 269 3554
pauliina.aukee@ksshp.fi
yhteydenotot 8.8. alkaen

Lisätietoja

Naistentaudit ja synnytykset

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb