Projektipäällikkö - Päijät-Hämeen liitto

Projektipäällikkö - Päijät-Hämeen liitto

INTERREG-HANKKEEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tule meille, rautainen projektipäällikkö! Töitä on enemmän kuin ehdimme tehdä. Nyt pitäisi johtaa kuusi eurooppalaista maakuntaa vetovoimaisemmiksi digikeinoin.

Päijät-Hämeen liitto toimii kansainvälisen Interreg Europe -hankkeen pääpartnerina. Hankkeen projektipäällikkö pitää kiinteästi yhteyttä hankekumppaneihin eri puolilla Eurooppaa ja ohjelman sihteeristöön Ranskaan. Lisäksi tehtävässä johdetaan suomalaista sidosryhmää sekä hoidetaan hankesisältöön liittyviä yhteyksiä yhdessä liiton aluekehittäjien kanssa. Hankkeen teemana on digitaalisuus, joten ymmärrys digiteknologioiden sovelluksista teollisuudessa, markkinoinnissa ja julkisella sektorilla on eduksi, ettei sinua viedä kuin pässiä narussa.

Suurin osa työstä tehdään englanniksi, joten aidosti sujuva kielitaito on keskeinen menestystekijä toimeliaan ja avoimen luonteen lisäksi. Hakijalla on hyvä olla kokemusta vaativista kehittämishankkeista sekä EU-hankkeiden taloushallinnosta. Työ on määräaikainen tämän vuoden elokuusta vuoden 2022 alkuun.

Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, hauskat kollegat ja komean näköalan eurooppalaiseen hanketoimintaan. Palkka on 4 100 e/kk. Viimeinen hakupäivä on 28.5.2019. Valittavan henkilön tulisi aloittaa työnsä Päijät-Hämeen liitossa Lahdessa 1.8.2019.

Läs mer

http://www.paijat-hame.fi/

Kehittämisjohtaja Riitta Nieminen, puhelin 0405086526

Päijät-Hämeen liitto
Adress: Hämeenkatu 9 A, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen liitto ajaa maakunnan ja sen kuntien, väestön ja elinkeinoelämän etuja, tuotamme tutkimuksia, suunnitelmia ja selvityksiä.
Päijät-Hämeen liittoon kuuluu yhdeksän jäsenkuntaa. Olemme alueen eri vaikuttajatahojen yhteistyöorganisaatio ja kehitämme maakuntaa entistä paremmaksi paikaksi asua, opiskella, tehdä töitä ja yrittää.

Mer om arbetsgivaren