Projektipäällikkö

Etsimme osaavaan joukkoomme projektipäällikköä ESR-hankkeeseen "Älykäs ennakointi - kestävä kasvu 2020-2022" ajalle 1.10.2020 - 30.9.2022, joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen riippuen rahoittajan päätöksestä.

Projektipäällikkö vastaa hankkeessa ennakointitiedon tuottamisesta ja jalostamisesta, hankkeen koordinoinnista, Ennakointiakatemia-yhteistyöstä ja muusta yhteistyöverkostosta, viestinnästä ja raportoinnista, hankkeen työpajoista, muista tilaisuuksista ja loppuseminaarista sekä muista hänelle määrätyistä tehtävistä.

Valitulta edellytetään soveltuvaa yliopistossa suoritettua ylempää korkeakoulututkintoa, tutkimuskokemusta ja hankekokemusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Eduksi katsotaan tohtorin tutkinto sekä käytännön kokemus koulutuksen- ja työelämän ennakointityöstä.

Projektipäällikön työhuone on Turussa.

Tehtävää aikaisemmin hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Lisätietoja

http://www.novida.fi

Tutustu työnantajaan

kuntayhtymäjohtaja Antti Virtanen
antti.virtanen@novida.fi
Hankkeen sisällöstä, kumppaneista ja toteutuksesta lisätietoja antaa kuntayhtymän laatupäällikkö Anne Mähönen anne.mahonen@novida.fi tai puh. 044 771 4890.

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Myllykyläntie 8, 32200 Loimaa

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä on yhdeksän kunnan omistama toisen asteen ammatillista koulutusta ja lukiokoulutusta tarjoava kuntayhtymä. Kuntayhtymän ylläpitämän oppilaitoksen Novida – ammattiopisto ja lukio sekä kuntayhtymän omistaman Lounais-Suomen koulutus Oy:n toimipaikat sijaitsevat Liedossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Novidassa suorittaa erilaisia opintoja vuosittain noin 3600 henkilöä ja palveluksessamme on yli 200 osaajaa. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 20 M€. Kuntayhtymän kotipaikka on Loimaa.