Projektipäällikkö

Paltamoon suunnitteilla olevan biotuotetehtaan myötä Paltamon yritystoimintaympäristö on suuren murroksen edessä.
Kunnan väkimäärän odotetaan nousevan jo rakentamisen aikana huomattavasti ja kymmenet ja jopa sadat yritykset
hakevat kasvua biotuotetehdashankkeesta. Investoi Paltamoon -hankkeella edesautetaan paikallisten, alueellisten,
valtakunnallisten ja myös kansainvälisten yritysten investointien toteutumista Paltamoon.

Paltamon kunta hakee Investoi Paltamoon -hankkeelle projektipäällikköä ajalle 3.5.2021 - 31.12.2022. Projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnoinnista ja toteutuksesta hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtävänkuva sisältää yritysyhteistyötä, laajaa verkostotyötä, tilaisuuksien/työryhmien organisoimista, viestintää, invest-in -imateriaalien suunnittelua ja hankintaa, verkkosivustojen ylläpitoa sekä hankehallinnollisia tehtäviä ja liikkumista alueella (oman auton käyttö).

Hakijoilta edellytetään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa / ammattikorkeakoulututkintoa, kokemusta yritysyhteistyöstä, hankeosaamista sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi tehtävässä katsotaan eduksi kokemus alueellisesta verkostoyhteistyöstä, suurhankeosaaminen sekä alueen tuntemus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kolme (3) kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan

Hakuaika päättyy 12.3.2021.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Kerromme projektipäällikön tehtävästä 2.3.2021 klo 14 TE-live-lähetyksessä, jota pääset seuraamaan tästä: https://te-live.fi/live/kainuu. Lähetyksen aikana voit kysyä chatissa lisää tähän työpaikkaan tai työtehtäviin liittyen. Lähetys on seurattavissa myös RekryKainuuLiven Facebookista tai Youtube -kanavalta. Lähetyksestä jää myös tallenne edellä mainituille sivustoille, jota voi katsella milloin vain.

Lisätietoja

http://www.paltamo.fi

Tutustu työnantajaan

Salla Korhonen, kehitysjohtaja, 044 2885 660

Paltamon kunta, Elinvoimapalvelut
Osoite: Vaarankyläntie 7, 88300 Paltamo

Tervantuoksuisen historian omaava Paltamo on Kainuun emäpitäjä, joka on kasvanut metsistä ja ihmisistä kokoaan suuremmaksi. Meidät tunnetaan elinvoimaisuudesta, kokeiluherkkyydestä ja väkevästä kulttuuriperinnöstä. Asukkaita on noin 3300. Sijainti ja yhteydet takaavat oman rauhan ja silti koko maailma on ulottuvilla. Helppoon arkeen kuuluvat hyvät palvelut, luonnonläheisyys, maksuton varhaiskasvatus, uusi koulukeskus ja perhekeskus. Meillä on kunnon kesä ja oikea talvi nauttia Oulujärvestä, metsistä, vaaroista ja omasta rauhasta. Elämä Jättiläisten Paltamossa tunnetaan suurella sydämellä, sillä parasta Paltamossa ovat ihmiset. Paltamon kunta on savuton työpaikka.

Paltamon kunta - Rökfri arbetsplats