Projektipäällikkö kampusohjelma - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Projektipäällikkö kampusohjelma

Ammattiopisto SAMIedu hakee projektipäällikköä vastaamaan kampusohjelman toteutuksesta.
ajalle 19.8.2019-31.12.2020

Ammattiopisto SAMIedussa on laadittu uusi kampusohjelma, jonka toteutuksesta projektipäällikkö vastaa. Projektin toteuttaminen vaatii oppimisympäristöjen huolellista valmistelua koulutuksen järjestäjien, henkilöstön, opiskelijoiden ja työelämän kanssa. Tilaratkaisujen tulee mahdollistaa opettajien tehokkaan yhteiskäytön, opiskelijoiden yhteiset projektit ja työelämälähtöiset oppimisympäristöt. Kehittämistyön tavoitteena on edesauttaa ammatillisen koulutuksen toteuttamista, jotta pystymme tarjoamaan opiskelijoille entistä laadukkaampaa ja kustannustehokkaampaa koulutusta, sekä muodostaa joustavat ja yksilölliset opintopolut toisen asteen ja ammattikorkeakoulun välille.

Projektipäällikkö vastaa projektin toteuttamisesta yhdessä oppilaitosten asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävinä; Ammattiopisto SAMIedun kampusohjelma- projektin koordinointi ja toteuttaminen suunnitelman mukaisesti.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Projektipäälliköltä edellytetään vahvaa työelämä- ja sidosryhmäosaamista, kiinteistöalan tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, kokemusta projektityöstä sekä itsenäistä ja motivoitunutta työotetta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Määräaikaisuuden peruste: Hankerahoitus

Tehtävää haetaan ensisijaisesti ko. linkin kautta. Kirjallisen hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, henkilöstöpäällikkö, Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna. Hakemuksen tulee olla perillä 1.8.2019 klo 12.00.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika

Lisätietoja

http://www.samiedu.fi

Jukka Mustonen, kuntayhtymän johtaja / rehtori
puh. 044 550 6300

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa, sijaitseva Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. SAMIedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen – ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. SAMIedussa opiskeleekin vuosittain noin 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisasiakasmäärä kipuaa 4500 henkilöön.
Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?

Tutustu työnantajaan