Skip to main content
test
Projektipäällikkö - Finlands Kommunförbund

Haemme joukkoomme projektipäällikköä Verkostoperuskoulu-hankkeeseen ajalle 1.9.2022-31.12.2024.

Projektipäällikön tehtävä on johtaa hanketta sekä huolehtia tavoitteiden ja toimenpiteiden etenemisestä. Projektipäällikkö koordinoi hankkeen kuntaverkostoa. Projektipäällikkö vastaa hankkeen taloudesta ja toiminnasta.

Kuntaliitto toteuttaa vuosina 2022-2024 verkostoperuskoulu-hankkeen. Tavoitteena on ennen kaikkea kuntien välisiä perusopetuslain mukaisia yhteistyömuotoja hyödyntäen tunnistaa ja kehittää uudenlaisia toimivia ratkaisuja perusopetuksen saatavuuden ja saavutettavuuden sekä opetusjärjestelyiden laadulliseen kehittämiseen eri puolilla maata. Linkki hankkeen sivustolle: https://www.kuntaliitto.fi/kohti-kuntaperusteisia-verkostoperuskouluja

Edellytämme
- Vahvaa kokemusta perusopetuksen järjestämisestä kunnassa
- Laajaa kunnan toimintaympäristön tuntemusta
- Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä osaamista verkostomaisesta työskentelystä
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Lisäksi arvostamme hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pääset mukaan ainutlaatuiseen työskentely-ympäristöön asiantuntijaorganisaatiossa, jonka vahvuus on monialainen osaaminen sekä kuntien toiminnan ja toimintaedellytysten kokonaisnäkemys. Tulet tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan Kuntaliiton edunvalvontaan. Tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhteen edut. Etätyö on meillä osa sujuvaa arkea ja modernit, avarat ja valoisat työskentelytilamme sijaitsevat Kuntatalossa, Helsingin Kalliossa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 8.7.2022 klo 15 mennessä osoitteeseen Suomen Kuntaliitto, Kirjaamo, Toinen linja 14, 00530 Helsinki tai kirjaamo@kuntaliitto.fi, sähköpostin aiheeksi Projektipäällikkö, hyvinvointi- ja sivistysyksikkö.

Lisätietoa henkilötietojen käyttämisestä: https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/evasteet-ja-tietosuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
johtaja Terhi Päivärinta (ajalla 20.-23.6.2022), 050 590 4796, sähköposti: terhi.paivarinta@kuntaliitto.fi
erityisasiantuntija Mari Sjöström (1.7.2022 saakka), 050 575 8622, sähköposti: mari.sjostrom@kuntaliitto.fi

Lisätietoja

Suomen Kuntaliitto, Hyvinvointi- ja sivistysyksikkö

Kuntaliitto on kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassamme ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoitopiirit, muut kuntayhtymät ja muita kuntataustaisia toimijoita. Suomen kunnat luovat perustan asukkaidensa hyvälle elämälle. Kuntaliitto tekee työtä, jotta kunnat onnistuvat tehtävissään.


Osoite: Toinen linja 14, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb