test
Projektipäällikkö (OpsoRekry -hanke) - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Kpedu hakee projektipäällikköä Työelämä- ja elinvoimapalveluiden OpsoRekry (ESR) - hankkeeseen. Hanke toteutetaan yhteistyössä Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilun kanssa. Projektipäällikkö työskentelee osana Kpedun työelämä- ja elinvoimapalveluiden tiimiä.

OpsoRekry -hankkeen päämääränä on helpottaa yritysten kohtaamaa työvoimapulaa Keski-Pohjanmaalla. Hanke auttaa yrityksiä ja alueen muita työnantajia hyödyntämään entistä tehokkaammin oppisopimuskoulutusta ja RekryKoulutusta. Hanke kehittää myös Kokkolan seudun työllisyyden kuntakokeilun ja Kpedun välistä yhteistyötä.

OpsoRekry -hankkeen projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnoinnista, raportoinnista ja ohjausryhmän kokousjärjestelyistä. Projektipäällikkö osallistuu hankkeen asiakastilaisuuksien järjestelyihin, viestintään, hankekumppaneiden yhteistyömallin kehittämiseen ja yritysten kontaktointiin. Lisäksi projektipäällikkö tekee yhteistyötä työllisyydenhoidon kuntakokeilun henkilöstön kanssa.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 01.02.2022 - 30.06.2022. Sovellamme tehtävään 2 kk:n koeaikaa. Hankkeen saaman päätöksen mukaisesti rahoitusta hankkeelle jatketaan 31.08.2023 saakka, mikäli hankesuunnitelman ensimmäisen vaiheen toimenpiteet toteutuvat suunnitellusti. Projektipäällikön määräaikaisen toimen jatkaminen uuden mahdollisen rahoituspäätöksen mukaisesti on tavoitteena.

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta hanketyöskentelystä, koulutusjärjestelmän tuntemusta, työelämä- ja verkostoyhteyksiä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi
http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo, anu.haapasalo(@)kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta. Koulutusyhtymä on myös aktiivinen alueen ja sen elinkeinojen kehittäjä, joka toimii yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän sekä muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.


Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb