Projektipäällikkö, Rakentaminen - FCG Grupp

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme nyt kasvun tueksi uutta kollegaa Rakentamisen osaamiseen. Tehtävä sijoittuu FCG.n Turun toimipisteeseen.


Projektipäällikkö

Haemme korjaussuunnittelun ja kuntotutkimuksen ammattilaista projektinjohtotehtäviin.

Mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus suurten kiinteistöjen korjaussuunnittelusta ja hallitset sisäilmaongelmien tutkimiseen liittyvän tutkimussuunnittelun ja projektinjohdon, voit olla etsimämme henkilö.

Työnkuvaasi kuuluu korjaussuunnittelu- ja tutkimusprojektien aikataulutus ja hallinta, sekä työn ja raporttien laadunvalvonta. Omaat kokemusta vaativista kuntotutkimuksista ja erikoiskohteista (esim. uimahallit).
Odotamme sinun hallitsevan vaativienkin kuntotutkimus- ja kuntoarvioraporttien laatimisen.

Aiempi menestyksekäs osaaminen asiakassuhteiden aktiivisesta ylläpidosta ja kyky raportoida tarvittaessa myös englanniksi katsotaan eduksi.

FCG toimii ketterien periaatteiden mukaan ja henkilöstöltämme odotamme itseohjautuvuutta, systemaattisuutta ja suurta asiakassuuntautuneisuutta. Koulutamme ja tuemme esimiehiä kehittymään omassa esimiestyössään informaalissa, asiantuntemusta arvostavassa ja tukea tarjoavassa organisaatiossamme. Proaktiiviselle osaajalle tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa johtamisen ja tekemisen pitää olla oikeaan tietoon perustuvaa ja yhteisesti ymmärrettyihin tavoitteisiin tähtäävää.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 157
  • Sopimuksen mukaan
  • 25.8.2021 - 24.9.2021 23:00
  • Turku

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Linnakoski, +358 44 278 7324, teemu.linnakoski@fcg.fi tai Harri Nyman, +358 41 730 7657, harri.nyman@fcg.fi.
Haethan tehtävää 24.9. mennessä. Liitä mukaan hakemus ja CV. Kerrothan hakemuskirjeessäsi, miksi olet kiinnostunut Projektipäällikön tehtävästä FCG:llä.
Pyydämme hakemukset FCG:n rekrytointijärjestelmään, joten ethän laita hakemustasi sähköpostilla.

Lisätietoja

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä.

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 72 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.fcg.fi

FCG – Hyvän elämän tekijät.

Rekommenderade jobb