Skip to main content
test
Projektipäällikkö rakenteiden uudis- ja korjaussuunnitteluun - FCG Grupp

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ RAKENTEIDEN UUDIS- JA KORJAUSSUUNNITTELUUN

Haemme rakenteiden uudis- ja korjaussuunnitteluun projektipäällikköä FCG:n Rakennetekniikan yksikköön! Rakennesuunnittelun projektipäällikkönä saat mahdollisuuden projektien vetovastuun lisäksi osallistua toimialamme kehittämiseen. Monipuolisen toimenkuvan lisäksi pääset mukaan asiantuntevaan ja rentoon Rakennetekniikan ryhmään. Työtä voi tehdä kaikista Suomen toimipisteistämme käsin - mikä vaan sinulle parhaiten sopii.

FCG:n Rakennetekniikan osasto tarjoaa monipuolisia rakennetekniikan palveluita julkisille ja yksityisille asiakkaillemme. Talonrakennuksen suunnittelu-, tutkimus- ja arviointitoiminnan lisäksi teemme taitorakenteiden suunnittelua. Käytössämme ovat alan uusimmat ohjelmistot, joita myös kehitämme jatkuvasti. Rakennetekniikan osasto tekee tiivistä yhteistyötä FCG:n muiden toimialojen, kuten Rakentamisen tutkimukset ja selvitykset kanssa.

Rakennesuunnittelun projektipäällikkönä vastaat asiakasprojekteista ja toimit asiantuntijaroolissa rakennesuunnittelun kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Osallistut myös tarjous-, palvelukehitys- ja sidosryhmätyöhön. Olet tärkeä osa asiantuntevaa ja hyvähenkistä Rakennetekniikan ryhmäämme ja saat tuoda siihen innovatiivisen ja vastuullisen näkemyksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
• Kokemusta uudis- ja/tai korjaussuunnittelusta
• Rakennusten tutkimus- ja arviointityökokemus katsotaan eduksi
• Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (Ins.Amk, DI tmv.)
• Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja innovatiivisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja

Mitä voimme tarjota sinulle:
• Haastavia ja merkityksellisiä projekteja
• Mahdollisuuden työskennellä huippuasiantuntevassa ja rennossa työyhteisössä
• Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
• Joustavat työajat ja nykyaikaiset työvälineet
• Kattavat työsuhde-edut, kuten: Laaja työterveyshuolto, Sairaan lapsen hoitopalvelu, Kulttuuri- ja liikuntaetu

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennetekniikan johtaja Matti Heinilä. Hänet tavoittaa osoitteesta matti.heinilä@fcg.fi tai puhelimitse numerosta 0444309751.
Haethan tehtävää pian. Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 15.8.2022.

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Rekommenderade jobb