Skip to main content
test
Projektipäällikkö - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme projektipäällikköä luotsaamaan lasten ja nuorten mielenterveyspalveluketjujen kehittämisprojektin päätökseen.

Oletko Sinä etsimämme henkilö?

Johanna siirtyy uusiin tehtäviin, joten tule meille Helsingin soteen jatkamaan sekä viemään loppuun Johannan työ lasten ja nuorten mielenterveyspalveluketjun kehittämisen projektipäällikkönä.

Olemme Helsingissä jo useamman vuoden ajan kehittäneet lasten ja nuorten mielenterveyspalveluja yhdessä sosiaali- ja terveystoimialan, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, nuorisopalvelujen ja HUSin erikoissairaanhoidon kanssa. Hankkeessa on kuusi toimenpidekokonaisuutta:

1. Helsingin omien perustason lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen vahvistaminen
2. Lastensuojelun sekä lasten- ja nuorisopsykiatrian yhteisten asiakkaiden palvelujen kehittäminen
3. Koulun ja oppilaitosten roolin vahvistaminen oppijoiden mielenterveystarpeiden tunnistamisessa, matalan kynnyksen tuessa ja hoidossa
4. Yhteisen huolen tunnistamisen ja tarttumisen toimintamallin, Common Approach -mallin käyttöönotto
5. Mielenterveydenedistämisen taitojen tukeminen, preventiivisen työotteen vahvistaminen ja näyttöön perustuvien menetelmien vahvistaminen
6. Palveluketjukuvauksen jatkaminen ja palvelujen porrastamisen kuvaaminen

Tehtävänäsi projektipäällikkönä on lankojen kiinnipitäminen, palveluketjutyön johtaminen, organisointi ja kehittäminen sekä palvelujen integraation edistäminen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Katsomme eduksi aiemman projektin johtamiskokemuksen sekä lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen tuntemisen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, kaupunkipyöräedun sekä alennuksia kulttuuri- ja liikunta-aktiviteetteihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perhe- ja sosaalipalvelujen johtaja Maarit Sulavuori, torstaina 11.8. klo 15-16 ja tiistaina 16.8. klo 15-16, puh. 050 5490139.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb